ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 Κύπρος – Ρωσία

Η Κύπρος αντιμετωπίζει , απόψε στις 19:00 την Ρωσία για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2020 και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!  

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Κύπρου δίνει απόδοση 6.00, η ισοπαλία δίνει 4.25 και η νίκη της Ρωσίας δίνει 1.55. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.95, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.83, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.05 και το No Goal δίνει 1.73. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Κύπρος δίνει 3.35, να σκοράρει πρώτη η Ρωσία προσφέρεται με απόδοση 1.44 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Κύπρος δίνει απόδοση 10.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ρωσία δίνει 2.35.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα αμέτρητα στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, το ενδεχόμενο να μπουν 2-3 γκολ συνολικά δίνει απόδοση 1.95, ενώ αν στο ημίχρονο κερδίζει η Κύπρος και τελικά λήξει ισοπαλία, η απόδοση είναι 18.50. Επίσης, το 2-0 υπέρ της Κύπρου, προσφέρεται με απόδοση 34.00 και το 0-2 υπέρ της Ρωσίας με απόδοση 7.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Κύπρος – Ρωσία εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο