ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Τορίνο – Γιουβέντους με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Τορίνο και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν, απόψε στις 21:45 για την Serie A και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!  

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Τορίνο δίνει απόδοση 6.25, η ισοπαλία δίνει 4.15 και η νίκη της Γιουβέντους δίνει απόδοση 1.53. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.93, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.88, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.00 και το No Goal δίνει 1.75. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Τορίνο δίνει 3.35, να σκοράρει πρώτη η Γιουβέντους δίνει 1.44 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τορίνο δίνει 10.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους δίνει 2.38.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, η πιθανότητα να σημειωθεί μόνο 1 γκολ συνολικά δίνει απόδοση 4.75, ενώ το ενδεχόμενο να λήξουν και τα δυο ημίχρονα ισοπαλία, τότε η απόδοση είναι 6.00. Επίσης, η περίπτωση όπου το ακριβές σκορ είναι 1-0 δίνει 16.50, ενώ αν είναι 0-1 η απόδοση είναι 6.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τορίνο  –  Γιουβέντους εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο