Ντέρμπι Ομόνοια - Ανόρθωση με πάνω από 260 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Ομόνοια υποδέχεται σήμερα την Ανόρθωση στις 17:00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!  

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 2.72, η ισοπαλία δίνει 3.00 και η Ανόρθωση δίνει 2.72, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal δίνει 2.00. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια δίνει 1.87, να σκοράρει πρώτη η Ανόρθωση προσφέρεται με απόδοση 2.07 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.40.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.30, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 6.20.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι οι Μ. Ντάρμπισιρ και Miku Fedor για την Ομόνοια δίνει απόδοση 4.50 ενώ ακολουθεί ο Ανδρόνικος Κακουλλής με 6.10.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει για την Ανόρθωση ο Michal Duris δίνει απόδοση 4.50 και ακολουθεί με την ίδια απόδοση ο Χ. Ερνάντες. 

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ομόνοια-Ανόρθωση εδώ

Στο άλλο ματς της ημέρας, η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 1.16, η ισοπαλία δίνει 6.55 και ο Εθνικός Άχνας δίνει 16.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.40 και το No Goal δίνει 1.53. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Απόλλωνας δίνει 1.20, να σκοράρει πρώτος ο Εθνικός προσφέρεται με απόδοση 5.25 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 10.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.05, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 5.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλωνας-Εθνικός Άχνας εδώ

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο