ΑΕΛ-Ομόνοια με πάνω από 255 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan

Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα την Ομόνοια στις 18:00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out! 

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της ΑΕΛ δίνει απόδοση 5.70, η ισοπαλία δίνει 2.75 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.95. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3.50, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.15, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.83 και το No Goal δίνει 1.91.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η ΑΕΛ δίνει 2.92, να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια προσφέρεται με απόδοση 1.67 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 6.05.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δίνει απόδοση 8.50 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια δίνει 27.50.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.70, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.95.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μ. Ντάρμπισιρ για την Ομόνοια δίνει απόδοση 4.00 και ακολουθεί ο Ανδρόνικος Κακουλλής με 6.00.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρουν για την ΑΕΛ οι Ρ. Χουράδο και Andrija Majdevac δίνουν απόδοση 6.00 και ακολουθεί ο Γιάννης Μαύρου με 8.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΛ-Ομόνοια Λάρνακας εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο