Σούπερ αναμετρήσεις με Ατλέτικο M.-Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Ατλέτικο Μ. υποδέχεται σήμερα τη Σεβίλλη στις 17:00 για τη LaLiga Ισπανίας και η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ στις 19:30 στο πλαίσιο των αγώνων της Bundesliga. Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! 

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ατλέτικο M.-Σεβίλλη εδώ

Η νίκη της Ατλέτικο Μ. δίνει απόδοση 1.93, η ισοπαλία δίνει 3.35 και η νίκη της Σεβίλλης δίνει απόδοση 4.50. Το Over 3.5 γκολ δίνει 4.90, το Under 1.5 γκολ δίνει 2.65, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.15 και το No Goal δίνει 1.65. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ατλέτικο Μ. δίνει 1.70, να σκοράρει πρώτη η Σεβίλλη προσφέρεται με απόδοση 2.82 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 6.20. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο Μ. δίνει απόδοση 3.10 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη δίνει 61.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.50, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 7.55.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ εδώ

Η νίκη της Γκλάντμπαχ δίνει απόδοση 3.10, η ισοπαλία δίνει 3.80 και η νίκη της Ντόρτμουντ δίνει απόδοση 2.20. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.25, το Under 1.5 γκολ δίνει 5.10, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.43 και το No Goal δίνει 2.70. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Γκλάντμπαχ δίνει 2.12, να σκοράρει πρώτη η Ντόρτμουντ προσφέρεται με απόδοση 1.83 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 10.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Γκλάντμπαχ δίνει απόδοση 5.10 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ δίνει 22.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.20, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 4.90.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο