Ανόρθωση-AEK Λάρνακας και Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στις 16:00 και ο Απόλλωνας τον ΑΠΟΕΛ στις 18:00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! 

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ανόρθωση-AEK Λάρνακας εδώ

Η νίκη της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 1.70, η ισοπαλία δίνει 3.25 και η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 6.50. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.90, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.80, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.73 και το No Goal δίνει 2.02. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ανόρθωση δίνει 1.55, να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ προσφέρεται με απόδοση 3.10 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.30. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση δίνει απόδοση 2.32 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δίνει 56.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.45, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.35.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ εδώ.

Η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 2.37, η ισοπαλία δίνει 3.45 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 2.95. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3.30, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.45, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.70 και το No Goal δίνει 2.07. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Απόλλωνας δίνει 1.91, να σκοράρει πρώτος ο ΑΠΟΕΛ προσφέρεται με απόδοση 2.17 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας δίνει απόδοση 3.75 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δίνει 34.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.90.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο