Τσέλσι-Έβερτον και Μάντσεστερ Γ.-Μάντσεστερ Σίτι με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Τσέλσι υποδέχεται σήμερα την Έβερτον στις 16:00 και η Μάντσεστερ Γ. την Μάντσεστερ Σίτι στις 18:30 στο πλαίσιο των αγώνων της Premier League. Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! 

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τσέλσι-Έβερτον εδώ

Η νίκη της Τσέλσι δίνει απόδοση 1.85, η ισοπαλία δίνει 3.75 και η νίκη της Έβερτον δίνει απόδοση 4.25. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.75, το Under 1.5 γκολ δίνει 4.10, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.62 και το No Goal δίνει 2.20. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Τσέλσι δίνει 1.65, να σκοράρει πρώτη η Έβερτον προσφέρεται με απόδοση 2.60 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι δίνει απόδοση 2.82 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Έβερτον δίνει 41.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.35.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μάντσεστερ Γ.-Μάντσεστερ Σίτι εδώ

Η νίκη της Μάντσεστερ Γ. δίνει απόδοση 5.10, η ισοπαλία δίνει 4.25 και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι δίνει απόδοση 1.65. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.70, το Under 1.5 γκολ δίνει 4.40, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.68 και το No Goal δίνει 2.10. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Μάντσεστερ Γ. δίνει 2.85, να σκοράρει πρώτη η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται με απόδοση 1.53 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γ. δίνει απόδοση 8.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 22.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.00, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.20.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο