ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο Champions League με Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μ. και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Λίβερπουλ υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 22:00 και η ομάδα του Κλοπ θέλει την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα για να συνεχίσει στο Champions League, ενώ και η Παρί Σ.Ζ. αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ με στόχο την ανατροπή του 2-1 για τους «8» του Champions League. Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out! 

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! 

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μ.  εδώ

Η νίκη της Λίβερπουλ δίνει απόδοση 1.61, η ισοπαλία δίνει 4.29 και η νίκη της Ατλέτικο Μ. δίνει απόδοση 6.70. Η πρόκριση της Λίβερπουλ δίνει απόδοση 2.05 ενώ η πρόκριση της Ατλέτικο Μ.  προσφέρεται με απόδοση 1.78. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3.70, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.25, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.07 και το No Goal δίνει 1.70. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Λίβερπουλ δίνει 1.47, να σκοράρει πρώτη η Ατλέτικο Μ. προσφέρεται με απόδοση 3.35 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ δίνει απόδοση 2.35 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο δίνει 71.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.15, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 6.25.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ εδώ

Η νίκη της Παρί Ζεν Ζερμέν δίνει απόδοση 1.86, η ισοπαλία δίνει 4.67 και η νίκη της Ντόρτμουντ δίνει απόδοση 4.01. Η πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 2.10 ενώ η πρόκριση της Ντόρτμουντ προσφέρεται με απόδοση 1.75. Το Over 3.5 γκολ δίνει 1.83, το Under 1.5 γκολ δίνει 7.05, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.33 και το No Goal δίνει 3.15. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 1.65, να σκοράρει πρώτη η Ντόρτμουντ προσφέρεται με απόδοση 2.30 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 20.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 2.70 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουν δίνει 29.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.45, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 4.60.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο