Γίνε συνεργάτης της Parimatch στο Πρόγραμμα Συνεργατών (Affiliate Program)

Η εταιρεία Parimatch  http://www.parimatch.com.cy  είναι αδειοδοτημένος στοιχηματικός οργανισμός με άδεια (αρ. B0013) από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου από τον Οκτώβριο του 2017. Βασικές μας αρχές είναι η ασφάλεια και η νομιμότητα σε όλο το φάσμα λειτουργίας του οργανισμού και η πλήρης εφαρμογή των κανόνων Υπεύθυνου Παιχνιδιού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

Ανήκουμε στο όμιλο Parimatch, ένα διεθνή οργανισμό αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία και επιτυχή παρουσία σε Ανατολική Ευρώπη, Ασία, Αφρική και τώρα παρουσία στην Ευρώπη. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια με 650,000 στοιχήματα να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Επιθυμούμε να επεκτείνουμε την προβολή της Parimatch με πρόγραμμα συνεργατών (Affiliate Program) και σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να συνεργαστούμε με ιδιοκτήτες ιστοσελίδων προσφέροντας ένα ελκυστικό πρόγραμμα ανταμοιβής με επιπρόσθετο εισόδημα.

Η συνεργασία πραγματοποιείται μέσω μιας αξιόπιστης πλατφόρμας με την οποία ο Συνεργάτης (Affiliate) στέλνει επισκέπτες στην ιστοσελίδα της Parimatch και πληρώνεται όταν οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια, όπως εγγραφή και κατάθεση στην πλατφόρμα μας.

Στείλτε μας το ενδιαφέρον σας στο marketing@parimatch.com.cy και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. 

Περισσότερα για την Parimatch

Ο όμιλος εργοδοτεί περισσότερους από 1600 υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο και έχει παρουσία στην Κύπρο, σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Σε όποια χώρα λειτουργεί κάνει συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες και προσωπικότητες του τοπικού αθλητισμού. Οι πρόσφατες συμφωνίες με παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως Κόνορ Μακγκρέγκορ και Μάικ Τάισον είναι ενδεικτικές του μεγέθους της Parimatch. 

Η Parimatch είναι περήφανος Κύριος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ και επίσημος χορηγός της Σαλαμίνας. Επιπρόσθετα η εταιρεία ενσωματώνει εκτενείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) φιλοδοξώντας να δίνει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όπως ενέργειες στήριξης του Καραισκάκειου Ιδρύματος, του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, και τη στήριξη των ενεργειών της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (NBA) για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Επίσης, η Parimatch έχει συνδέσει το όνομά της με τη φροντίδα του προσωπικού της και τιμήθηκε με το Βραβείο Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης στα IN Business Awards 2019.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο