Στην 5η θέση του Trap Mixed Team οι Μακρής και Κωνσταντινίδου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν τον αγώνα οι διεθνείς σκοπευτές μας στο Trap Mixed Team, Ανδρέας Μακρής και Γεωργία Κωνσταντινίδου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν στη δεύτερη θέση του προκριματικού αγώνα με 134/150 (70/75 ο Ανδρέας και 64/75 η Γεωργία), όμως στο τέλος περιορίστηκαν στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, αφού ήταν το δεύτερο «ζεύγος» που εγκατέλειψε τον τελικό με 21/30,  μετά το τρίτο ζευγάρι της Ρωσίας που έμεινε στην έκτη θέση με 13/25.

Το χρυσό μετάλλιο στο Trap Mixed Team, εξασφάλισε το «ζεύγος» από την Ουκρανία (Ιγκόρ Τίλνι και Γιούλια Ντανίλοβα) με 37/50, ενώ τα άλλα δυο μετάλλια πήγαν στη Ρωσία με τους Μαξίμ Σμίκοφ - Τατιάνα Μπαρσούκ (36/50) και Γκενάτι Μάμκιν – Ντάρια Σεμιάνοβα (27/40). 

Οι διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX, συνεχίζονται σήμερα με τους πρώτους 75 δίσκους του τραπ γυναικών και νεανίδων στον οποίο συμμετέχουν 42 αθλήτριες (27 στην κατηγορία των γυναικών και 15 στην κατηγορία των νεανίδων). Ανάμεσά τους και οι Κύπριες διεθνείς Γεωργία Κωνσταντινίδου και Άντη Ιερείδη, οι οποίες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την καλύτερη δυνατή διάκριση.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο