Σοκάρει ο αριθμός από τα ράμματα που έχει κάνει ο Ζαμπίδης στο πρόσωπό του

Έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Iron Mike και για χρόνια ο 38χορνος σήμερα, παλαιστής Μιχάλης Ζαμπίδης, ασχολούνταν με τον πρωταθλητισμό και έζησε μοναδικές στιγμές, αλλά τώρα αποκάλυψε πως το... τίμημα ήταν πολλά ράμματα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για το πως είναι η ζωή του τώρα που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό και αποκάλυψε και πόσα ράμματα έχει κάνει στο πρόσωπό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως για αυτό το λόγο η μάνα του χάρηκε που ο γιος της σταμάτησε τους αγώνες.

«Κάνω kick boxing 24 χρόνια, είμαι από τα 5 μου στα γυμναστήρια. Δεν κατάλαβα παιδικά – εφηβικά χρόνια. Δεν πήγαινα για καφέ. Δεν καταλάβαινα γιατί θέλουν δύο ώρες να πιουν ένα ποτήρι. 28 χρονών πρωτοξενύχτησα. Γύρισα σπίτι 06:30 το πρωί και αισθανόμουν ότι έχασα την ισορροπία μου. Μια εβδομάδα χρειάστηκα να συνέλθω» είπε στο Happy Day 

«Μπερδεύτηκα πολύ όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Είχα μάθει να ζω 95% ως Iron Mike και 5% σαν Μιχάλης. Έπρεπε να μάθω πως ζει και χαίρεται ο Μιχάλης. Δύο χρόνια χρειάστηκα να ισορροπήσω στη νέα μου ζωή ως Μιχάλης. Μόνο η μαμά μου χάρηκε που σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Μπορεί στο πρόσωπό μου να έχω κάνει πάνω από 350 ράμματα» καταλήγει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο