Η εταιρεία του κ.Καραπατάκη "υιοθέτησε" την ιστιοπλόο Μαριλένα Μακρή

Την 17χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Μαριλένα Μακρή, η οποία πρόσφατα πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», «υιοθέτησε» η AJK Wealth Management Ltd, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με τίτλο «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο».

Η επισημοποίηση της χορηγικής στήριξης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/08) στα γραφεία της AJK Wealth Management Ltd στη Λάρνακα, στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας Δρ. Ανδρέα Καραπατάκη, της αθλήτριας, του προπονητή της Χάρη Τσώλη και της λειτουργού της ΚΟΕ και υπεύθυνη του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» κα. Άντρη Σιάλου.

Ο κ. Καραπατάκης είναι ένας από τους μόλις 120 Κύπριους Olympians, δηλαδή με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, υπό την κυπριακή σημαία. Πρόεδρος σήμερα της ΑΕΚ Λάρνακας, ο κ. Καραπατάκης αγωνίστηκε το 1988 στους Ολυμπιακούς της Σεούλ στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, στην κλάση 470, όπου πήρε την 28η θέση. Ο ίδιος προέρχεται μάλιστα από οικογένεια με παράδοση στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, αφού και οι θείοι του, Μάριος και Δημήτρης Καραπατάκης, αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Μόσχα το 1980. Έτσι και επέλεξε ο ίδιος να «υιοθετήσει» την Μαριλένα Μακρή και το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

«Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και ειδικά οι ιστιοπλόοι σε ένα τόσο δαπανηρό άθλημα, αφού και εγώ όταν ήμουν αθλητής δεν είχα μεγάλη οικονομική άνεση. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα της ΚΟΕ, στην προσπάθεια που κάνουν για να εκπροσωπήσουν επάξια την Κύπρο. Εύχομαι τα καλύτερα στην Μαριλένα και να είναι βέβαιη ότι θα είμαστε δίπλα της στο δρόμο για το Τόκιο».

Από την πλευρά της η αθλήτρια δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Καραπατάκη και την AJK Wealth Management Ltd για την πολύ σημαντική στήριξη που μου προσφέρουν, στο δρόμο μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή που μας έφερε κοντά μέσα από το πρόγραμμα ‘Υιοθετήστε έναν Αθλητή’. Αυτή η βοήθεια θα μου δώσει σπουδαία ώθηση στην προσπάθεια που κάνω».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο