Ο θρυλικός Ντράγκαν Τάρλατς στο Ράδιο Πρώτο

Ο θρυλικός Ντράγκαν Τάρλατς μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ως ο πρεσβευτής του Junior NBA στην Ευρώπη.

Δείτε σημαντικές τοποθετήσεις από τον κ. Τάρλατς για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κύπρο:

"Το junior NBA Cyprus, είναι μία διοργάνωση που λαμβάνουν πολλές χώρες συμμετοχή και η Κύπρος είναι μία από αυτές. Αυτό το καταφέρνουμε για δεύτερη συνεχόμεη χρονιά, είναι ένα πρωτάθλημα με σκοπό να φέρει όσα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Να τους βλέπουμε χαμογελαστούς και χαρούμενους. Φέτος θα τα καταφέρουμε με μεγαλύτερη επιτυχία να βγάλουμε αυτό το πρόγραμμα".

"Στο χέρι των σχολείων είναι να αποφασίσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ή όχι. Θα ήταν η μεγαλύτερη μας χαρά να είχαμε μία ομάδα ανά σχολείο. Μαζί με την ομοσπονδία παίρνουν την τελική απόφαση, πρέπει να υπάρχουν γήπεδα και οργάνωση. Πέρσι ήταν 10 σχολεία, φέτος 18. Κάθε χρόνο ο αριθμός θα μεγαλώνει".

"Με ικανοποιεί να βλέπω πολλά παιδιά μέσα στο γήπεδο. Θέλω να βλέπω αρκετές συμμετοχές να έχουν όλοι χρόνο. Παίζουμε για να κερδίσουμε, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Μία συμβουλή είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους, να πλησιάσουν όλοι το μπάσκετ".

"Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε διαχωρισμό ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών ή όχι. Υπάρχουν πολλά παιδιά που θα αργήσουν να δείξουν την ποιότητα τους".

"Δεν έχω παρακολουθήσει το κυπριακό πρωτάθλημα, δεν έχω εικόνα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο