Επίσημο: Αυτή είναι η νέα McLaren MCL34! (pics)

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε η McLaren για να παρουσιάσει το φετινό της μονοθέσιο.

H McLaren F1 Team αποκάλυψε στο Woking την MCL34 και μάλιστα ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ενώ την ίδια στιγμή παρουσίασε το φετινό δίδυμο των οδηγών της. Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την βρετανική ομάδα στον δρόμο των επιτυχίων μετά από χρόνια, τα οποία σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν τόσο οι άνθρωποι της McLaren, όσο και οι θαυμαστές της.

Τα χρώματα της νέας MLC34 (κάτι σαν πορτοκαλί με αρκετό μπλε) θυμίζουν ολίγον από Renault παλαιότερων χρόνων, το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς η γαλλική φίρμα εφοδιάζει με κινητήρες το μονοθέσιο της McLaren από πέρσι. Παράλληλα, η αγγλική ομάδα παρουσίασε και τους νέους χορηγούς οι οποίοι θα κοσμούν το μονοθέσιο της, όπως είναι η Estrella Galicia, η Huski Chocolate, η Petrobras, καθώς και η Dell.

Το στοίχημα για την MCL34 είναι κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες-απαιτήσεις μιας ιστορικής ομάδας, μαθημένης σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η Βρετανοί δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση, οπότε όλα θα φανούν στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, οι οποίες ξεκινούν από 18 Φεβρουαρίου.

 

Από:gazzeta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο