Πάει ολοταχώς για GOAT ο Χάμιλτον!

Ένας ώριμος Χάμιλτον, καθάρισε εύκολα στην Ισπανία όλους τους αντιπάλους του και έφτασε σε μια 3η πρώτη θέση για το 2019 από τις 5 που έχει πάρει η ομάδα του!

Δεν είχε όρεξη ούτε να πανηγυρίσει ο Λιούς Χάμιλτον, που κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τον βαρετό αγώνα στην Βαρκελώνη. Βγήκε από το αυτοκίνητο, βεβιασμένα χαιρέτισε τους μηχανικούς του και κούνησε το χέρι στους θεατές. Ούτε πηδήματα, ούτε κραυγές, ούτε τίποτε... Και γιατί όχι; Αφού τους κερδίζει όλους με το ένα χέρι... και ας λυσσάνε οι Φεραρικοί που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Ο Λιούις πάει για GOAT είτε το θέλουμε είτε όχι και -μεταξύ μας- το αξίζει.

Στις δηλώσεις του ανέφερε με πολιτικά ορθό τρόπο...: «Η ομάδα αξίζει όλα τα συγχαρητήρια. Είμαι πολύ περήφανος που γράφουμε ιστορία με αυτό το 5ο σερί 1-2 και αποτελώ τμήμα αυτή της ομάδας. Δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Φυσικά έχουμε ένα υπέροχο αυτοκίνητο, αλλά δεν νικά μόνο του. Είμαι ευγνώμων στο ότι στον αγώνα καταφέραμε να διευθετήσουμε όλα τα προβλήματα μας με σοφία και να κατακτήσουμε μια ακόμα νίκη. Στην εκκίνηση είδα ένα κόκκινο αυτοκίνητο να μας προσπερνά από την εξωτερική, αλλά φοβήθηκα πως θα είχαμε κάποιο ατύχημα στην πρώτη στροφή, αλλά ο Βάλτερι διαχειρίστηκε την κατάσταση με μαεστρία και ανάγκασε αυτή τη Ferrari να χάσει και θέσεις. Όλα πήγαν καλά και ανυπομονώ για τον αγώνα στο Μονακό.»

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο