Φέτελ: Άλλαξε τις ταμπέλες με τις θέσεις των οδηγών

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος αρχικά δεν πήγε το μονοθέσιο στο σημείο που έπρεπε και στη συνέχεια άλλαξε τις ταμπέλες με τις θέσεις των οδηγών! 

Tο Grand Prix στον Καναδά κρίθηκε από μία απόφαση των αγωνοδικών για ένα συμβάν ανάμεσα στον Φέτελ και τον Χάμιλτον στον 48ο γύρο του αγώνα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ποινή πέντε δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Γερμανό εκείνος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του.

Αρχικά στο team radio με τους ανθρώπους της Ferrari τόνισε: "Δεν είχα που να πάω. Είναι αστείο. Κλέβουν τη νίκη από εμάς". Μετά το τέλος του αγώνα ο Γερμανός συνέχισε να είναι έξαλλος και έτσι πάρκαρε το μονοθέσιο του στην είσοδο του pit lane και δεν το πήγε εκεί που παρκάρουν τα μονοθέσια οι τρεις πρώτοι.

 
Αντίθετα, πήγε με τα πόδια στο σημείο και αμέσως μετά άλλαξε τις ταμπέλες με τις θέσεις των μονοθεσίων. Πήρε το Νο1 μπροστά από το μονοθέσιο του Χάμιλτον, έβαλε μπροστά από τη Mercedes το Νο2 και τοποθέτησε το Νο1 στο κενό σημείο όπου θα έπρεπε να είναι το δικό του μονοθέσιο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο