Ψάχνει όντως αντικαταστάτη του Φέτελ η Ferrari;

Εντείνονται οι φήμες περί αντικατάστασης του Φέτελ στη Ferrari, ενώ στην Αυστραλία κυκλοφόρησαν μάλιστα και ορισμένα ονόματα οδηγών, που φέρονται ως υποψήφιοι.

Δεν λέει να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τον Φέτελ, ενώ οι ερωτήσεις για το μέλλον του εκνευρίζουν πλέον τον νιόπαντρο Γερμανό. Αιτία όλης αυτής της κατάστασης είναι βεβαίως η μεγάλη άγονη περίοδος του οδηγού της Ferrari, ο οποίος έχει να νικήσει εδώ και πάνω από 300 ημέρες.

Το συμβόλαιο του 32χρονου πιλότου λήγει στα τέλη του 2020, όμως στην Αυστραλία κυκλοφόρησε ένα σενάριο, ότι ο Γερμανός και η Ferrari θα προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο νωρίτερα και πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με το σενάριο, η Ferrari βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Φέτελ, ο οποίος θα έχει σαφώς τη θέση του οδηγού νούμερο 2 στην ομάδα, πίσω από τον Λεκλέρ. Οι Αυστραλοί αναφέρουν μάλιστα ως πιθανούς διαδόχους του Γερμανού στη Scuderia τον συμπατριώτη τους Ντάνιελ Ρικιάρντο και τον Βάλτερι Μπότας, του οποίου το συμβόλαιο με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2019 και μάλλον δεν θα ανανεωθεί.

Ο ίδιος ο Φέτελ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία και στο Σίλβερστον έδωσε μία έμμεση απάντηση σε όλες αυτές τις φήμες με την εξής δήλωση: «Γνωρίζω μόνον, ότι θα νικήσουμε σίγουρα αυτή τη χρονιά με τη Ferrari. Ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή δεν είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα, που σκέφτομαι, πριν με πάρει ο ύπνος».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο