Λιούις Χάμιλτον: «Νοιώθω σαν να κέρδισα για πρώτη φορά εδώ...»

Ο Πρωταθλητής διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Formula 1. Οι δηλώσεις του μετά την νίκη του στον αγώνα της πατρίδας του, δείχνουν σοφία, εμπειρία αλλά και ενθουσιασμό.

Ο Χάμιλτον κέρδισε άλλο ένα Βρετανικό Γκραν Πρι και ξεπέρασε τον Τζιμ Κλαρκ ως ο πιο πολυνίκης στον συγκεκριμένο αγώνα με 6 νίκες. 

Μετά τον τερματισμό, σκεπασμένος με μια βρετανική σημαία έκανε δηλώσεις σε έναν άλλον Βρετανό πρωταθλητή και για χρόνια τιμ μέιτ του, τον Τζένσον Μπάτον.

Ο Χάμιλτον ανέφερε σχετικά: «Νομίζεις ότι θα συνηθίσεις κάτι τέτοιο, αλλά αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη φορά που κερδίζω αγώνα. Τόση είναι η έξαψη. Πάμε για έναν 6ο τίτλο. Είμαι τρομερά χαρούμενος αλλά και υποχρεωμένος στους οπαδούς μας αλλά και την ομάδα μας. Υπάρχουν σχεδόν 2.000 άνθρωποι που κάθε μέρα μοχθούν στο εργοστάσιο και κάνουν όλο αυτό δυνατό και είμαι απλώς ένα κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ τμήμα αυτής την απίθανης ομάδας. Εκτιμώ αφάνταστα τις προσπάθειές τους και είμαι τρομερά χαρούμενος που μπορώ έστω να τους επιστρέψω λίγη χαρά. Αγαπώ πάρα πολύ το Σιλβερστόουν για τους χιλιάδες φίλους μας και νοιώθω ευλογημένος που είμαι μέρος όλης αυτής της προσπάθειας που κάνουμε.».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο