Λεκλέρκ: «Τέρμα το καλό παιδί, δεν πιάνονται οι Mercedes»

Ο πιλότος της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ, τόνισε πως οι μάχες του με τον Φερστάπεν στο Σίλβερστοουν ήταν ότι καλύτερο έχει κάνει στην καριέρα του, πως θα σταματήσει να είναι ''καλό παιδί'' και ότι οι δύο Mercedes δεν πιάνονται!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μονεγάσκος πιλότος της Scuderia, Σαρλ Λεκλέρκ: 

 «Νομίζω ότι η Αυστρία ήταν για μένα ένα πολύ καλό μάθημα. Μου άνοιξε τα μάτια πως τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζω. Παρά είμαι καλό παιδί. Κατάλαβα πως αυτό πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Αντιλαμβάνομαι πλέον πόσο πρέπει να πιέσω και τι να περιμένω. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιζόμαστε έτσι. Νομίζω ότι κάθε οδηγός θέλει να αγωνιστεί σκληρά και αυτό κάναμε και εμείς στη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του αγώνα. Αισθάνομαι ότι οι αμυντικές κινήσεις του Μαξ ήταν "πάντα στο όριο" αλλά μέσα στους κανόνες. 

Αυτός ήταν σίγουρα ο πιο διασκεδαστικός αγώνας που είχα ποτέ στην καριέρα μου στη Formula 1. Είναι μια σύντομη καριέρα, μόνο ενάμιση χρόνος, αλλά ήταν σίγουρα πολύ, πολύ διασκεδαστικό από μέσα από το αυτοκίνητο. Νομίζω ότι έχουμε κάνει κάποια δουλειά και είμαστε πολύ κοντά στις Red Bull, αλλά οι Mercedes σε γρήγορες πίστες σαν το Σίλβερστοουν δεν πιάνονται».

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο