Λεκλέρ: «Είμαστε αργοί, είμαι πολύ εκνευρισμένος»

Έπειτα από τη νίκη του στο Grand Prix Μονακό θα περίμενε κανείς πως ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Scuderia Ferrari θα άλλαζαν προς το καλύτερο τη σεζόν τους.

Όμως η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική, καθώς στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά, κανένα κόκκινο μονοθέσιο δεν πέρασε στο Q3.

O Λεκλέρ θα εκκινήσει τον αγώνα από την 11η θέση, ενώ ο Κάρλος Σάινθ θα είναι δίπλα του 12ος. Ο Μονεγάσκος μετά τον αποκλεισμό του από το Q2 ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με το αποτέλεσμα που πήρε το Σάββατο στο Μόντρεαλ: «Πρέπει να δω τα δεδομένα, όμως κάθε φορά που κάναμε κάποιον γύρο ήμασταν μεταξύ των θέσεων 6 και 8. Είναι πολύ εκνευρισμένος. Κάναμε το γρήγορο γύρο μας στο ξεκίνημα του Q2 και όχι την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν ήταν καθόλου θετικό. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως δεν είμαστε γρήγοροι».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο τι ακριβώς πήγε λάθος στη στρατηγική της ομάδας του και δεν κατάφερε να περάσει στο Q3: «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι πως ήμασταν με χρησιμοποιημένο σετ ελαστικών στο τέλος του Q2. Χρησιμοποιήσαμε φρέσκο σετ στο ξεκίνημα ώστε να έχουμε παραπάνω φρέσκα ελαστικά στο Q3. To άλλο πρόβλημα είναι πως είμαστε πολύ αργοί. Σε στεγνές συνθήκες είμαστε πολύ αργοί. Δεν έχουμε καταλάβει το γιατί αλλά ήδη από το FP3 ήμασταν στο πουθενά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο