Χάμιλτον: «Κακό που η Ferrari βάζει τον Λεκλέρ νούμερο ένα»

Ο οδηγός της Mercedes λέει την άποψή του για τα «ενδοοικογενειακά» της Ferrari, κρίνοντας ότι ακολουθεί λάθος τακτική με τους πιλότους της.

Πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός από τον εσωτερικό «πόλεμο» της Ferrari στη Ρωσία. Ο Λιούις Χάμιλτον όμως δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός, σαν κάποιος που γνωρίζει από τέτοιες καταστάσεις και πλέον, λέει για τη Ferrari: 

«Ο Σεμπ ήταν το νούμερο ένα μέχρι πρότινος, ωστόσο πλέον αυτό έχει αλλάξει ξεκάθαρα. Η Ferrari προσπαθεί να προωθήσει σε νούμερο ένα τον Σαρλ. Είναι αυτό καλό για την ομάδα; Δεν νομίζω. Αυτή όμως είναι η φιλοσοφία που ακολουθούσαν ανέκαθεν. Εμείς δεν παραπονούμαστε, έχουμε μια άλλη, πολύ καλή φιλοσοφία που δουλεύει πραγματικά καλά και δεν σκοπεύουμε να την αλλάξουμε σύντομα». 

Στη συνέχεια, είπε για το περιστατικό στη Ρωσία: «Ο Σαρλ είπε θα τον αφήσω να περάσει και στη συνέχεια δεν κουνήθηκε, δεν αμύνθηκε, κάτι που θα έπρεπε να το κάνει. Δεν δίνεις μια θέση και μετά περιμένεις να την πάρεις πίσω, εγώ δεν θα περίμενα κάτι τέτοιο». 

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο