Δεν πειράζει τη Mercedes το φλερτ του Χάμιλτον με τη Ferrari

Πολύ ψύχραιμα βλέπουν στη Mercedes, το ενδεχόμενο συζητήσεων του Λιούις Χάμιλτον με τη Ferrari, καθώς το συμβόλαιο του Βρετανού λήγει στα τέλη του 2020..

Στα τέλη του 2020 το συμβόλαιο που έχει ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes λήγει. Τελευταία, έχουν ακουστεί διάφορες φήμες που θέλουν τον Βρετανό να είναι σε επικοινωνία με τη Ferrari, ενώ πολλοί έχουν πει ότι ο Χάμιλτον προφανώς και θα ήθελε πολύ να τρέξει με τη Scuderia. Η Mercedes όπως είναι λογικό, κοιτά τη δουλειά της και δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη ενός κορυφαίου αυτοκινήτου, για να δελεάσει τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ένας οδηγός αγώνων πάντα προσπαθεί να είναι στο γρηγορότερο δυνατό αυτοκίνητο και το γρηγορότερο δυνατό αυτοκίνητο, πάντα προσπαθεί να έχει τον καλύτερο δυνατό οδηγό» είπε ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes όταν ερωτήθηκε για το πως βλέπει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χάμιλτον από τα «ασημένια βέλη» και τη... μετακόμισή του στο Μαρανέλο. Από την άλλη ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Ματία Μπινότο, είπε: 

«Μπορούμε να είμαστε απλά χαρούμενοι γνωρίζοντας ότι ο οδηγός που πήρε τα πέντε από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα είναι διαθέσιμος στην αγορά το 2021». Ο Βολφ αυτό που πιστεύει είναι ότι η παροχή ενός εξαιρετικού αυτοκινήτου στους οδηγούς τους είναι από μόνο του ένα πολύ ισχυρό κίνητρο και για αυτό, στηρίζει τις διαπραγματεύσεις του με τους οδηγούς του στην πρόοδο που γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο. Το αν θα μείνει τελικά ο Χάμιλτον ή αν θα φύγει, δεν το γνωρίζει κανείς, ωστόσο για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι η Mercedes θα κάνει τα πάντα ώστε να τον κρατήσει στο γκαράζ της. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο