Λεκλέρ: «Ο Φέτελ είναι πιο δυνατός από εμένα στους αγώνες»

Ο Σαρλ Λεκλέρ αναγνωρίζει ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο την προηγούμενη σεζόν, ειδικότερα στις κατατακτήριες δοκιμές, παραδέχεται ωστόσο ότι ο teammate του έχει μεγαλύτερη εμπειρία.

Εξαιρετική πρώτη χρονιά στη Ferrari έκανε ο Σαρλ Λεκλέρ πέρυσι, δείχνοντας ότι έχει τρομερές προοπτικές για το μέλλον. Ο Μονεγάσκος οδηγός έκατσε πλάι στον Σεμπάστιαν Φέτελ και κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον πάνω του, την ώρα που ο Γερμανός δεν είχε τις επιδόσεις που αρμόζουν σε έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

«Εστίασα στις κατατακτήριες δοκιμές και έκανα μεγάλο βήμα, ειδικά από τη Γαλλία και μετά, κάτι πολύ θετικό. Ακόμη όμως πιστεύω ότι στον αγώνα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Ο Σεμπάστιαν έχει μεγάλη εμπειρία και είναι πιο δυνατός από εμένα σε αυτόν τον τομέα, αυτή τη στιγμή. Οπότε η δουλειά μου τώρα είναι να εστιάσω στο να γίνω καλύτερος εκεί, πρέπει να βελτιωθώ. 

Ελπίζω να κάνω λιγότερα λάθη. Τουλάχιστον, θα το προσπαθήσω πολύ. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το κομμάτι και ως ομάδα. Σε ο,τι έχει να κάνει με την απόδοση, είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψω πριν από τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να περιμένουμε. Δουλεύουμε όμως καλά. Αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος, από ότι στο ξεκίνημα του 2019. Ελπίζω να μπορέσω να το αποδείξω και στην πίστα» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ! 

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο