Φερστάπεν: «Δεν έχει σημασία με ποιον θα παλέψω για τον τίτλο»

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, μίλησε για τη νέα σεζόν, την ομάδα του και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Για εμένα δεν έχει σημασία με ποιον θα είμαι αντιμέτωπος, αρκεί να παλεύω για την πρώτη θέση. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Αν το αυτοκίνητο θα είναι ροζ, γκρι ή κόκκινο, δεν με ενδιαφέρει, ούτε αν ο οδηγός του είναι έξι φορές πρωταθλητής ή καμία φορά πρωταθλητής. Για εμένα είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες, απλά θέλω να κερδίσω και για αυτό είμαι εδώ. Το ίδιο και η ομάδα. 

Ευελπιστούμε ότι από το ξεκίνημα κιόλας θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα ξεκινήσουμε να παλεύουμε για αυτές τις θέσεις. Στο τέλος της ημέρας όταν θα κοιτάς πίσω στα τελευταία δέκα χρόνια και θα βλέπεις τα αποτελέσματα, δεν θα σκεφτείς αν πάλευες με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. Οπότε για εμένα, είναι μόνο η νίκη».

Για την Red Bull: «Όταν αισθάνεσαι καλά, δεν χρειάζεται να αλλάζεις. Όλοι στην ομάδα οδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Έχουν μεγάλο κίνητρο και πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω σε αυτές τις ημέρες νίκης που είχε η Red Bull στο παρελθόν, οπότε για εμένα δεν υπάρχει λόγος αλλαγής. Αισθάνομαι πραγματικά καλά στην ομάδα μου». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο