Μονοετές συμβόλαιο με πολύ λιγότερα χρήματα για τον Φέτελ;

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, ένα από τα βασικά θέματα στη Formula 1 ήταν η υπόθεση του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός μετά από μια χρονιά που δεν ήταν αντάξια του ονόματός του, θα έπρεπε να παλέψει για να πάρει νέο συμβόλαιο με τη Ferrari, αφού στο τέλος του 2020, λήγει αυτό που ισχύει σήμερα. Τελικά, το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και... ποιος ξέρει και πότε θα ξεκινήσει. 

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα όμως, η Scuderia έκανε νέα πρόταση στον Φέτελ, με προσωρινή δράση ενός χρόνου. Η νέα συμφωνία μεταξύ του Φέτελ και της Ferrari λέγεται ότι προβλέπει πολύ χαμηλότερες αποδοχές από αυτές που είχε μέχρι σήμερα ο Γερμανός, χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά σε ποσά. Το σενάριο αντικατάστασης του πιλότου είναι επίσης θολό, καθώς αν δεν δεχτεί, η Ferrari δεν έχει σίγουρο back-up πλάνο. 

Ακούγονται διάφορα ονόματα που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του Φέτελ, από τον Τζιοβινάτσι μέχρι τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Από την άλλη ο Σαρλ Λεκλέρ πριν από μερικούς μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και η ισχύς του είναι μέχρι και το τέλος του 2024, δηλαδή για πέντε χρόνια! Η Ferrari μάλλον κατάλαβε ότι ο οδηγός που έχει στα χέρια της αναμένεται να εξελιχθεί πάρα πολύ στις επόμενες σεζόν, οπότε ήθελε να τον... σιγουρέψει. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο