«Αν ο Γιόκιτς δεν θέλει εθνική, να μην κληθεί ποτέ ξανά»!

Ο πρώην πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσιτς ξέσπασε με αφορμή το γεγονός ότι ο Νίκολα Γιόκιτς δηλώνει αβέβαιος σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. 

Έπειτα από τον αποκλεισμό των Νάγκετς στα ημιτελικά της Δύσης από τους Μπλέιζερς, ο Σέρβος σέντερ εξήγησε πως δεν ξέρει αν θα παίξει με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανέφερε, δε ότι θα μιλήσει με τους προπονητές, τους φίλους και την οικογένειά του πριν πάρει την απόφασή του.

Με αφορμή, λοιπόν τις τελευταίες εξελίξεις ο άλλοτε πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσιτς ανέφερε στην «Srpski telegraf»: «Τώρα είναι που τον χρειάζεται η Σερβία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Κίνα, ακόμα και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Μόνο αυτός ξέρει αν θα παίξει... Αν, πάντως, ο Γιόκιτς ή οποιοσδήποτε άλλος πει ότι δεν θέλει να παίξει με την Σερβία, είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση του με την εθνική έχει τελειώσει! Δεν θα τον καλούσα ποτέ ξανά. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, όμως μπορώ να καταλάβω ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι θυμωμένος».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο