Παρτίζαν: Σκέφτεται να αποχωρήσει από το σερβικό πρωτάθλημα!

Φωτιά στο σερβικό μπάσκετ βάζει το tweet του προέδρου της Παρτίζαν που υποστηρίζει πως την Τρίτη θα υπάρξει σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της χώρας.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Παρτίζαν από το σερβικό πρωτάθλημα, μετά απ' όσα έγιναν στη διάρκεια του πρώτου τελικού με τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, στη σελίδα του στο Twitter.

"Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές μας να είναι εκτεθειμένοι σε γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους προστατεύσουμε από σκάνδαλα σαν αυτό του αποψινού αγώνα. Το πρωί θα υπάρξει συνάντηση, στην οποία θα σκεφτούμε σοβαρά αν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο σερβικό πρωτάθλημα" αναφέρει ο Μιγιάιλοβιτς.

Για την ιστορία, στον πρώτο τελικό (98-94) ο Ερυθρός Αστέρας εκτέλεσε 42 βολές και η Παρτίζαν 24, με τους παίκτες του Μίλαν Τόμιτς να έχουν 14 δίποντα και 39 τρίποντα και εκείνους του Τρινκιέρι (που έβαλαν δέκα περισσότερα καλάθια) να έχουν 39 δίποντα και 23 τρίποντα.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι που αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, είπε με τη σειρά του πως: "Αν πρέπει να πληρώσω πρόστιμο, θα το κάνω και τώρα. Οι τελικοί θα πρέπει να κρίνονται από τους παίκτες και όχι από ανθρώπους που δεν εμφανίζονται και νομίζουν ότι είναι σταρ. Είναι ντροπή, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ".

Ο δεύτερος αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη (12/6) στις 19:00.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο