Κατάφερε να χάσει και από αυτήν την Άλμπα!

Ολοκληρωτικό πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό που κατόρθωσε κι έχασε από τη μισή αλλά ανώτερη Άλμπα με 105-106.

Δεν το περίμενε σχεδόν κανένας, αλλά το είδαμε: Παρά τις απουσίες και την ξεκάθαρη διαφορά σε δυναμικότητα και εμπειρίες, η Άλμπα δεν ήρθε ως κομπάρσος στο ΟΑΚΑ. Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν φανταστική εμφάνιση, βασίστηκαν στην ευστοχία τους και τελικά έφτασαν σε ένα τεράστιο διπλό, σε παιχνίδι που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο θρίλερ της χρονιάς!

Η Άλμπα κέρδισε (106-105) μετά από 50 λεπτά και δύο παρατάσεις, με τον Παναθηναικό να χάνει δύο ευκαιρίες, με τον Τόμας στο τέλος της πρώτης παράτασης και τον Ράις στη λήξη της δεύτερης. Οι Γερμανοί πήραν τελικά αυτό που άξιζαν, αφού το «τριφύλλι» κρατήθηκε στη ζωή κυρίως λόγω του φανταστικού Ιωάννη Παπαπέτρου, που έκανε ένα τεράστιο ματς, το κορυφαίο της καριέρας του και ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει σε αυτό το επίπεδο (39 πόντοι, 41 ranking). 

Όμως, ούτε αυτός, αλλά ούτε οι Τζείκομπ Ουαίλι (22 πόντοι, 32 ranking) και Νίκος Παππάς (14 πόντοι με μεγάλα σουτ στο τέλος) ήταν αρκετοί για να φέρουν τη νίκη, σε ματς που ήταν εξ αρχής κυκλωμένο ως must win.

Οι Γερμανοί πήραν την δεύτερη φετινή τους νίκη στην Euroleague, την ώρα που το «Τριφύλλι» έπεσε στο 4-4 και σε καθεστώς... κρίσης, αφού το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά στα ενδότερα του συλλόγου.

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο