Τελικοί ΝΒΑ: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για τις ΗΠΑ

Οι Τελικοί του ΝΒΑ μεταξύ Ράπτορς και Ουόριορς έχουν μια ιδιαίτερη κατάσταση, αφού η τηλεθέαση στις ΗΠΑ πάτωσε, ενώ έκανε ρεκόρ στον Καναδά.

Περίεργη η συνθήκη με τους φετινούς Τελικούς του ΝΒΑ αφού οι Ουόριορς παίζουν κόντρα στους Ράπτορς και μπορεί οι Καναδοί να το χαίρονται με την ψυχή τους, η τηλεθέαση πάντως στις ΗΠΑ ήταν απογοητευτική.

Δύο είναι οι λόγοι σύμφωνα με το ESPN, με τον έναν να είναι ότι δεν παίζει ο ΛεΜπρον σε αυτούς και ο δεύτερος ότι οι Καναδοί δεν μπορούν να μετρηθούν.

Ο πρώτος Τελικός έκανε αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας στις ΗΠΑ, με τους τηλεθεατές του Καναδά να μην μετριούνται. Αντίθετα, ήταν το παιχνίδι με την μεγαλύτερη τηλεθέαση της ιστορίας για εκείνους.

Ο Άνταμ Σίλβερ σχολίασε: «Υπάρχει ένας ρεαλισμός σε αυτά τα νούμερα. Τα προσέχω. Προσέχω και τα νούμερα του Καναδά, που κάναμε ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών. Αναγνωρίζω ότι αλλάζει ο χάρτης της τηλεθέασης. Ξέραμε ότι θα πέσουμε με τον να μην έχουμε δύο αμερικάνικες ομάδες και είχαμε 8 χρόνια να στερηθούμε τον ΛεΜπρον».

Πάντως, όλα είναι αντίθετα στον Καναδά, αφού 7.4 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το παιχνίδι, ποσοστό που φτάνει το 20% του πληθυσμού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο