Τρομερός Κερ εναντίον Τραμπ και ρατσισμού

Με αφορμή τις δύο τελευταίες μαζικές δολοφονίες, ο Στιβ Κερ επιτέθηκε με ένα σκίτσο στην πολιτική των ΗΠΑ για την οπλοφορία και την οπλοκατοχή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Στιβ Κερ δεν αρκείται στο να δηλώνει "προπονητής των Γουόριορς". Έχει καταθέσει αμέτρητες φορές την άποψή του για κοινωνικά και πολιτικά θέματα, ενώ έχει έρθει πολλές φορές σε κόντρα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως όταν οι Γουόριορς αποφάσισαν να μην πάνε στον Λευκό Οίκο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην εκφράσει πάλι τις απόψεις του.

Με αφορμή τις δύο μαζικές δολοφονίες που έγιναν μέσα σε μία ημέρα στο Τέξας και το Οχάιο, ο προπονητής των Γουόριορς ανέβασε ένα σκίτσο για να καυτηριάσει την πολιτική των ΗΠΑ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Στον τίτλο ο Κερ έγραψε "η πολιτική γραμμή της κυβέρνησής μας" σχετικά με τις δολοφονίες και στο γράφημα αρχικά αναφερόταν το ερώτημα "Τι πρέπει να κάνουμε;" με τις εξής ερωτήσεις και απαντήσεις να ακολουθούν (σε ελεύθερη μετάφραση):

Ερώτηση: Ήταν ο δολοφόνος Μουσουλμάνος;

Αν η απάντηση είναι "Ναι", απαγόρευσε την η είσοδό του στην στην χώρα

Ερώτηση: Ήταν ο δολοφόνος Ισπανόφωνος;

Αν η απάντηση είναι "Ναι", χτίσε ένα τείχος

Ερώτηση: Ήταν ο δολοφόνος μαύρος;

Αν η απάντηση είναι "Ναι", αύξησε τους αστυνομικούς και τις φυλακές

Ερώτηση: Ήταν ο δολοφόνος άσπρος;

Αν η απάντηση είναι "Ναι', τότε πες ότι οι σκέψεις σου και οι προσευχές είναι για τα θύματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο