Εκστρατεία του Ενές Καντέρ για στήριξη των πυρόπληκτων της Ελλάδας!

Σε μια ξεχωριστή κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε ο Ενές Καντέρ! Ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς ξεκίνησε εκστρατεία, μέσα από την ιστοσελίδα gofundme.com, μέσα από την οποία σκοπός του είναι να μαζέψει 50.000 δολάρια, τα οποία θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ήδη, μάλιστα, υπάρχει ανταπόκριση, καθώς μέσα σε 12 ώρες έχουν μαζευτεί 1.365 δολάρια, με την καταμέτρηση να συνεχίζεται!

Στο μήνυμά του ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, οι οποίες κόστισαν την ζωή σε 70+ ανθρώπους. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για τα επόμενα χρόνια, ενώ άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, την ζωή τους. Βοηθήστε με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα στην Ελλάδα.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες προσπάθειες ανάκαμψης, από φαγητό μέχρι έξοδα κηδείας. Παρόλο που είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονες. Ακόμα και αν ζεις στην Αμερική, μην ξεχνάς τα αδέρφια σου από την Ελλάδα σε στιγμές ανάγκης. Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει την διαφορά. Καλώ τους οπαδούς μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, την στιγμή που αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία. Ας έρθουμε κοντά για χάρη της ανθρωπότητας».

 

 

Από: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο