Για Αντετοκούνμπο: «Πρόκληση να μαρκάρω τον καλύτερο!»

Ο Αντεμπάγιο έκανε εκπληκτική δουλειά πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη του πρόκληση.

Οι Χιτ κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στους Μπακς και κατάφεραν με τρομερή αποτελεσματικότητα να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα. Να τρέξει και να σκοράρει.

Βασικός λόγος που έγινε αυτό είναι η άμυνα που έπαιξε ο Αντεμπάγιο κόντρα στον Έλληνα σταρ, με τον άσο των Χιτ να παραδέχεται.

«Πάντα είμαστε το αουτσάιντερ. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε. Και οι συμπαίκτες μου πιστεύουν το ίδιο, οι προπονητές το πιστεύουν, η πόλη το πιστεύει. Οπότε μπορούμε να παίξουμε με τον οποιονδήποτε και αυτό είναι μια προειδοποίηση και πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάνω στην άμυνα του Αντεμπάγιο είχε 1/10, ενώ συνολικά έκανε το season low του με 13 πόντους και 33.3% εντός πεδιάς. 

«Όταν κάνεις αυτή την δουλειά θες οι προπονητές να ανεβάζουν τις δυσκολίες. Αυτή ήταν η πρόκληση μου. Να βγω εκεί έξω και να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη και να το κάνω αποτελεσματικά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Δούλεψε μια χαρά για εμένα. Πρέπει να συνεχίσω. Ο Γιάννης είναι αποτελεσματικός όταν τρέχει σε φουλ ταχύτητα.  Κάναμε καλή δουλειά στο να τον περιορίσουμε. Από εκεί βρίσκει ρυθμό και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου μου δεν με άφησαν μόνο μαζί του».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο