Πενηντάρα ο Ντόντσιτς στη νέα πραγματικότητα του ΝΒΑ!

Σανς και Μάβερικς έδωσαν το προγραμματισμένο τους ματς για το ΝΒΑ στο 2K20, με τον Λούκα Ντόντσιτς να βάζει 50 πόντους και χιλιάδες ανθρώπους να παρακολουθούν την αναμέτρηση στο Twitch.

Και το είπαν και το έκαναν! Οι Σανς αναζήτησαν εναλλακτικούς τρόπους για να κρατήσουν "ζεστό" το κοινό τους όσο το ΝΒΑ βρίσκεται εκτός λειτουργίας και τα ξημερώματα έπαιξαν όντως το αναβληθέν ματς με τους Μάβερικς στο 2K20, όπως είχαν προαναγγείλει. Η πλατφόρμα Twitch το κάλυψε ζωντανά και μάλιστα υπήρξε στιγμή που ο αριθμός των θεατών ξεπέρασε τους 12500, με τον μέσο όρο να ξεπερνά τους 5000 και τους παράγοντες της ομάδας του Φοίνιξ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Οι Μάβερικς πήραν τη νίκη με 150-136 χάρη στους 50 πόντους του Λούκα Ντόντσιτς, με τον Λόρενς "Μπάντι" Νόρμαν να χειρίζεται την ομάδα του Ντάλας και τον Αντόνιο "ΓιουνιβέρσαλΦένομ" Σαλντιβάρ να έχει τον έλεγχο των τυπικά γηπεδούχων Σανς. Η 2K League άλλωστε έχει επίσης κατεβάσει ρολά, με την πρεμιέρα της 24ης Μαρτίου να έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας εξαιτίας της πανδημίας και των όλο και περισσότερων κρουσμάτων κοροναϊού στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο