Τζο Ίνγκλις: "Δεν ξέρω αν η επιστροφή στα παρκέ αξίζει το ρίσκο"

Ο Τζο Ίνγκλις πρόσθεσε και αυτός την φωνή του σε αυτές των άλλων παικτών στις σκέψεις επανεκκίνησης της σεζόν, εκφράζοντας τον φόβο του για το ρίσκο που θα παρθεί.

ΟΤζο Ίνγκλις έγινε ο τελευταίος (μέχρι τον  επόμενο) ΝΒΑερ που εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, όποτε και αν γίνει αυτή μετά την λήξη της καραντίνας που προέκυψε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως και ο Τζορτζ Χιλ, έτσι και ο φόργουορντ των Τζαζ ήρθε να βάλει τα πράγματα σε άλλη βάση, έχοντας τους δικούς του λόγους: Ένα εκ των δύο παιδιών του, ο Τζέικομπ, είναι αυτιστικός και αν προσβληθεί από τον κορονοϊό μπορεί αυτό να στοιχίσει την ζωή του.

Ο Ίνγκλις μίλησε με ΜΜΕ της Γιούτα για την πιθανή επανεκκίνηση της σεζόν του ΝΒΑ - που ήδη έδωσε την άδεια σε κάποιες ομάδες να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους - και ήταν ξεκάθαρος: "Προφανώς θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να ρισκάρω να προσβληθώ από τον ιό και να τον μεταδώσω στην οικογένειά μου, ειδικά στη Μίλα και τον Τζέικομπ. Οπότε, πρέπει να συζητήσουμε όλα τα σενάρια".

Ο Ίνγκλις παραδέχθηκε στην συνέχεια ότι η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει καλά και άσχημα: "Το να είμαι με τα παιδιά μου κάνει τις μέρες λίγο πιο μεγάλες. Αλλά είναι τρομερό ότι μπορώ να τα βλέπω το πρωί και να τα βάζω για ύπνο το βράδυ. Δεν το κάνω συνήθως αυτό".

Κλείνοντας, ο Ίνγκλις παραδέχθηκε ότι τόνισε ότι γυμνάζεται εν μέσω καραντίνας και αγόρασε μπασκέτα για να σουτάρει, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνει: "Είναι δύσκολο να βρω κίνητρο να αφήσω τα παιδιά μου και να πάω να γυμναστώ".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο