Η γυναίκα του Ουέιντ είχε πει στο ζεύγος Κάρι να χωρίσει και να κάνει σεξ με άλλους (vid)

Το ζεύγος Ουέιντ και το ζεύγος Κάρι έκανε live στο instagram και πάνω στα γέλια και τις χαρές, άρχισαν και οι αποκαλύψεις.

Μιλώντας για το 1998, ο Ντουέιν Ουέιντ έκανε πλάκα στη γυναίκα του, λέγοντας πως είχε «άγριες» διαθέσεις τότε, κάτι που παραδέχθηκε κι η ίδια.

«Απόλαυσα τη ζωή. Και αυτήν ακριβώς τη συμβουλή έδωσα στην Αγίσα και στον νεαρό Κάρι», είπε η Γκάμπριελ Γιούνιον, δηλώνοντας:

«Τους είπα "παιδιά, η πιθανότητα να προχωρήσει αυτό είναι πολύ μικρή. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάνετε σεξ με άλλους ανθρώπους". Χρησιμοποίησα άλλη λέξη, αλλά αυτό δεν είπα και στους δυο σας;».

«Με κοίταξες και μού είπες "πόσοο χρονών είσαι;"», συμπλήρωσε η Αγίσα, με την Γιούνιον να λέει «Ακριβώς, επειδή ήμουν ό,τι να 'ναι».

Τότε, ο «Flash» είπε με χιούμορ «Απολογούμαι εκ μέρους της οικογένειας Ουέιντ. Δεν είμαστε έτσι πια», με την γυναίκα του να προσθέτει «ίσως και να δίνω αυτές τις συμβουλές ακόμα».

Ο Στεφ Κάρι και η Αγίσα είναι μαζί από έφηβοι και παντρεύτηκαν το 2011, όταν εκείνος ήταν 23 κι εκείνη 22 ετών. Κι όπως σχολίασε μετά η Γιούνιον, θαυμάζει αυτή τη σταθερότητα που έχουν και το γεγονός ότι δείχνουν ότι υπάρχει πίστη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο