ΝΒΑ: Τρεις ομάδες επέτρεψαν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις τους

Παρόλο που το ΝΒΑ έχει επιτρέψει τις ατομικές προπονήσεις σε Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, μόλις 3 ομάδες σχεδιάζουν να επιτρέψουν σε καλαθοσφαιριστές τους να προπονηθούν την Παρασκευή στα προπονητικά τους κέντρα.
 
Σύμφωνα με την USA Today πρόκειται για τις ομάδες των Ντένβερ Νάγκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Χιούστον Ρόκετς, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη μια ή δύο να πράξουν το ίδιο.
 
Σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσαν οι ιθύνοντες του NBA, μόνο τέσσερις παίκτες επιτρέπεται κάθε φορά να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ οι αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας, είναι υποχρεωτικές.
 
Στο μεταξύ, ο κομισάριος ου ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Παρασκευή τηλεδιάσκεψη με όσους παίκτες επιθυμούν να λάβουν μέρος έτσι ώστε να ακούσει τις απόψεις και τις ανησυχίες τους.
 
Στη συζήτηση αναμένεται να τεθούν οι θέσεις των παικτών σχετικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης και ολοκλήρωσης της σεζόν, τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά και τις αγωνίες τους για την προστασία της υγείας τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο