«Ο Τζόρνταν δεν άφησε τον Χόρας Γκραντ να φάει, επειδή...» (audio)

Ο δημοσιογράφος Σαμ Σμιθ που είχε γράψει το βιβλίο «Jordan Rules» βγάζοντας... μπόλικα άπλυτα του Τζόρνταν στη φορά, μίλησε και για τη στιγμή που ο «Air» είχε πάρει το φαγητό του Χόρας Γκραντ!

Ο επί σειρά ετών αρθρογράφος της «Chicago Tribune» και ρεπόρτερ των Σικάγο Μπουλς μιλώντας στην εκπομπή «KNBR» θυμήθηκε ένα περιστατικό που του είχαν πει οι παίκτες της ομάδας από εκείνη την εποχή.

«Είχαν έρθει οι παίκτες και  μου έλεγαν: 'Ξέρεις τι έκανε ο Μάικλ; Πήρε το φαγητό του Χόρας Γκραντ στο αεροπλάνο επειδή είχε παίξει άσχημα στο ματς. Και έλεγε σε όλους. Μην τον ταΐζετε. Δεν αξίζει να φάει...' » ήταν τα λόγια του Σαμ Σμιθ ο οποίος είπε μεταξύ άλλων.

«Συνέχεια γινόταν αυτό και μου έλεγαν τέτοια πράγματα. Και ρωτούσαν: 'Μα γιατί δεν τα γράφεις;' Και τους απαντούσα: 'Δεν τα γράφω εκτός και αν μου πεις ότι τα λες εσύ.' Δεν έγραφα επικαλούμενος πηγές. Και του εξηγούσα ότι δεν είχα πρόβλημα να τα γράψω αρκεί να ήταν δικές τους δηλώσεις. Και αμέσως μου έλεγαν: 'Όχι, όχι, όχι, όχι. Δεν μπορούμε να πούμε αυτά τα πράγματα για τον Μάικλ'». 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη, την άκρως ενδιαφέρουσα, συνέντευξη του Σαμ Σμιθ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο