Ερωτικό γράμμα του Μάικλ Τζόρνταν σε ηθοποιό πουλήθηκε αντί 25.703 δολαρίων!

Πριν από έξι χρόνια η 20σέλιδη επιστολή προς την Εϊμι Χάντερ είχε πουληθεί... μόλις για 2.560 δολάρια, αλλά η τιμή της εκτοξεύτηκε μετά το Last Dance

Ένα αυθεντικό χειρόγραφο ερωτικό γράμμα 20 σελίδων από το μακρινό 1989 δια χειρός Μάικλ Τζόρνταν και με αποδέκτη την ηθοποιό Εϊμι Χάντερ, πουλήθηκε σε online δημοπρασία από την εταιρία Iconic Auctions στην Αριζόνα για το εντυπωσιακό ποσό των 25.703 δολαρίων! Το ίδιο γράμμα είχε πουληθεί πριν από έξι χρόνια για... μόλις 2.560 δολάρια, αλλά η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η μετάδοση του εκπληκτικού ντοκιμαντέρ Last Dance, έχει δημιουργήσει πανικό ακόμη και στις δημοπρασίες με αναμνηστικά του Τζόρνταν, με αποτέλεσμα η τιμή τής επιστολής να εκτοξευτεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως η rookie κάρτα του σούπερ σταρ του ΝΒΑ πουλήθηκε για 97.200 δολάρια, ενώ μία φανέλα που φόρεσε σε αγώνα, έσπασε όλα τα ρεκόρ με 288.000 δολάρια! Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα πρώτα υπογεγραμμένα Air Jordan που φόρεσε ο MJ το 1985.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο Τζόρνταν είχε ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Τζέφρι, όταν έγραψε το ερωτικό γράμμα στις 11 Ιουλίου του 1989, ενώ αργότερα την ίδια χρονιά παντρεύτηκε την Χουανίτα Βανόι. Τότε η Χάντερ ζούσε στη Νέα Υόρκη.

«Έιμι, μερικές φορές είμαι το πιο εγωιστικό άτομο σε αυτήν τη γη επειδή για έναν ολόκληρο χρόνο τον μοναδικό που σκέφτηκα ήταν ο Μάικλ. Παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος, αλλά δυσκολεύτηκα να το αλλάξω. Ας πούμε ότι αλλάζω το λάθος: Δεν θα πίστευες τα προβλήματα που θα συναντούσαμε. Είναι αδιανόητο. Δεν θα είχαμε μια ευχάριστη σχέση ή μια ιδιωτική σχέση. Αυτή είναι μια πίεση που δεν μπορώ να ζήσω», επισημαίνει ο Τζόρνταν στην επιστολή.

Το γράμμα του Τζόρνταν με αποδέκτη την Χάντερ
Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Έιμι, αν ήμουν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο απλός άντρας με δουλειά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τότε δεν θα ήταν δύσκολο να παραδεχτώ το λάθος μου. Αντ' αυτού, είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται το τέλειο πρότυπο. Για πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για ολόκληρες οικογένειες. Μπορείτε να φανταστείτε τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβω. Να μην αναφέρω καν το μωρό από μια γυναίκα που αγαπούσα για 3,5 χρόνια»...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο