«Σφύριγμα που δεν είχε καμία σχέση με τον κανονισμό»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Λίνος Γαβριήλ μίλησε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Παγκόσμιο και αναφέρθηκε στην αποβολή του Αντετοκούνμπο για 5 φάουλ.

Οι δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και ανάγκασαν του Τσέχους να κάνουν λάθη. Είχαν αρκετές κατοχές που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Είναι λυπηρό, αλλά οι Τσέχοι ήταν μια καλοκουρδισμένη μηχανή σε όλο το τουρνουά και δίκαια πήραν την πρόκριση.

20 στις 21 βολές οι Τσέχοι και η Ελλάδα έχασε 9. Είναι δύσκολο τέτοιους φύσεως παίκτης σαν τον Αντετοκούνμπο να μπει σε ένα Ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο Γιάννης έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Η Ελλάδα ήταν δυο καλάθια μακριά από την πρόκριση και θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα.

Χωρίς λόγο και αιτία βγήκε από το παιχνίδι ο Γιάννης. Δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν είναι σφύριγμα που δεν είχε καμία σχέση με τον κανονισμό.

Εάν θέλουμε τον Γιάννη παραγωγικό θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα τρόπο παιχνιδιού.

Οι Σέρβοι παραμένουν μια ομάδα με μεγάλες προσωπικότητες. Θεωρώ ότι είναι ομάδα που θα πάει για το χρυσό. Η Αμερική είναι το δεύτερο φαβορί.  Είναι εντυπωσιακή η άμυνα που παίζει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι μπροστά ταλαντούχοι, αλλά είναι η πιο ταλαντούχα ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τους Ισπανούς και οι Αυστραλοί και Γάλλοι παίζουν όμορφο μπάσκετ».

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο