Οργή για τον αποκλεισμό: «F*** you FIBA»

Οι Λιθουανοί δεν ξεχνούν το διαιτητικό σφάλμα στην αναμέτρηση με την Γαλλία και φρόντισαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους προς την FIBA με ξεκάθαρο τρόπο.

Η «Lietuva» έμεινε εκτός προημιτελικής φάσης στο παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία, όταν ο Ρούντι Γκομπέρ έκανε παρέμβαση-παράβαση σε ελεύθερη βολή του Βαλαντσιούνας. Κακώς, όπως αποδείχτηκε από την μετέπειτα τιμωρία των τριών ρέφερι, δεν καταλογίστηκε πόντος για την Λιθουανία, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας αλλά και ο προπονητής Νταΐνιους Αντομάιτις δεν... ξεχνούν.

Στον αδιάφορο αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την Δομινικανή Δημοκρατία οι φίλοι της Λιθουανίας φώναζαν «F*** you FIBA» ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός τούς έδωσε απόλυτο δίκιο στην μετέπειτα συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, αψηφώντας το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την ατάκα του «Είναι ένα γαμ*@%$νο αστείο».

«Εξέφρασαν αυτό που ένιωθαν, αλλά και το πως νιώθουμε όλοι. Παίζουμε για τους οπαδούς. Ας κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να προσφέρουμε στους οπαδούς μπάσκετ υψηλου επιπέδου. Δεν υπάρχι χώρος για ανόητες φιλοδοξίες. Ας καθίσουμε όλοι κάτω να τα βρούμε» τόνισε σχετικά ο Αντομάιτις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο