Στηρίζουν Πρίντεζη οι Αγγελόπουλοι, επίθεση σε Γιαννακόπουλο!

Η πρώτη αντίδραση των αδελφών Αγγελόπουλων για το ηχητικό του Γιώργου Πρίντεζη ήρθε με ανακοίνωση στήριξης προς τη σημαία του Ολυμπιακού αλλά και ταυτόχρονη επίθεση στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήραν θέση σχετικά με το δημοσίευμα που αφορούσε ένα ηχητικό του Γιώργου Πρίντεζη, στο οποίο γινόταν αναφορά για κάποιες οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον έμπειρο ψηλό, ο οποίος αποτελεί «αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού» και «ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου». Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο ίδιος ο Πρίντεζης, λίγο μετά το All Star Game της Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα, τα αφεντικά των Πειραιωτών αφήνουν αιχμές εναντίον της ιστοσελίδας που έφερε στο φως την υπόθεση και εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και προφανώς υπονοούν μείωση αποδοχών στον Νικ Καλάθη.

Φυσικά, όλα αυτά έγιναν λόγω του αυριανού νοκ - άουτ ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά: 

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων "φθηνών" μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …»

Aπό:sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο