Η ποινή του Ολυμπιακού για την απόφαση να μην κατεβεί στο γήπεδο!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή 6 βαθμών και πρόστιμο 11.000 ευρώ, επειδή δεν κατέβηκε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μην κατέβει η ομάδα στο ΣΕΦ, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μετά από ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ματς, ήταν αναμενόμενο πως θα έφερνε την τιμωρία τους.

Η Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξέτασε το φύλλο αγώνος που έκλεισε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και επέβαλε μηδενισμό στους «ερυθρόλευκους», συνολικό πρόστιμο 11.000 ευρώ και αφαίρεση 6 βαθμών.

Οι Πειραιώτες περίμεναν μια τέτοια απόφαση και δεν την αμφισβητούν, ούτε τους ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: 
α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 - 0 υπέρ της αντιπάλου, και 
β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ από υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 17-3-2019».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο