Τέλος ο Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και πλέον οι «πράσινοι» ξεκινούν την αναζήτηση για τον νέο τους προπονητή.

Ο 66χρονος Αμερικανός τεχνικός μέσω του λογαριασμού του στο twitter έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «πρασίνων», καθώς προτεραιότητά του είναι να βρει ένα πόστο στον «μαγικό κόσμο», είτε σε προπονητικό επιτελείο, είτε στη διοίκηση μίας ομάδας.

Ο Πιτίνο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας άπαντες στις τάξεις της ομάδας, λέγοντας πως ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε στο Twitter.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο