Έκπτωση 50% στους Ολυμπιακούς από τον Παναθηναϊκό!

Σε μία... ιδιαίτερη ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πως θα έχουν έκπτωση 50% στα φετινά διαρκείας του «Τριφυλλιού», σε περίπτωση που προσκομίσουν την περσινή «ερυθρόλευκη» κάρτα!

Η διοίκηση του «Τριφυλλιού» προχώρησε σε ένα... ιδιαίτερο κάλεσμα σε όσους αγαπούν το μπάσκετ και με αφορμή όσα συνέβησαν στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, ενημέρωσε τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων πως μπορούν να έχουν έκπτωση 50% στα φετινά διαρκειάς των νταμπλούχων Ελλάδας, σε περιπτώση που προσκομίσουν το περσινό διαρκείας της ομάδας του Πειραιά!

Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League-όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο