Τρελά λεφτά στο τραπέζι για Τζέιμς

Μάικ Τζέιμς - Παναθηναϊκός: Ο Μάικ Τζέιμς είναι στα...μαχαίρια με την Αρμάνι Μιλάνο και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα ποια θα είναι η κατάληξη.

O Αμερικάνος πλέι-μέικερ δεν λέει «όχι» στο να φύγει, θέλει, όμως, απολύτως δικαιολογημένα να πάρει αποζημίωση, έχοντας εγγυημένο συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Ο παίκτης ζητάει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο χρόνους του συμβολαίου του, με το ποσό της αποζημίωσης που ζητάει να φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί, όμως, θέλουν να τον διώξουν, δίνοντάς του ελάχιστα χρήματα. Κάτι, που ο παίκτης δεν πρόκειται επ' ουδενί να δεχτεί.

Ο Τζέιμς, πάντως, κάνει έρευνα αγοράς, μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα. Μήπως και αποφασίσει η Αρμάνι να του δώσει ένα ικανοποιητικό ποσό, ώστε να λύσουν την συνεργασία τους.

Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει κενή θέση για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Αν μείνει, όμως, ελεύθερος, θα βρεθεί εύκολα συμβόλαιο στην Κίνα. Στην ασιατική χώρα παίκτες σαν τον Τζέιμς είναι ευπρόσδεκτοι. Παίκτες θεαματικοί και με έφεση στο σκοράρισμα. Πάντως, ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ έχει θέσει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Εκεί θεωρεί ότι είναι η φυσική του θέση και εκεί θέλει να ξαναπαίξει.

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί συμβόλαιο, εν τούτοις ο Τζέιμς θα το παλέψει μέχρι τέλους. Αλλωστε αγωνιστικό μέλλον στην Αρμάνι δεν υπάχει και λογικά θα βρεθεί κάποια στιγμή λύση, ώστε να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Περίπτωση επιστροφής του Τζέιμς πάντως στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, για αγωνιστικούς λόγους. Μπορεί ο Αμερικανός να έχει άριστη σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο αυτή τη στιγμή η περιφέρεια των «πρασίνων» είναι γεμάτη.

Πηγή: sportdog.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο