«Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να υποβιβαστεί ο Άρης»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Άκης Σακελλαρίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 FM για την αγαπημένη του ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

 Για το λόγο της παραίτησης του: «Για να απεγκλωβιστεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Η ομάδα προσπάθησε, πήγαινε δύσκολα από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν έδειχνε ότι μπορεί να δέσει περισσότερο και να αντέξει στο δύσκολο πρόγραμμα. Έπρεπε να γίνει κάτι και πιστεύω ότι έγινε το σωστό.

 Είναι πολύ λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα για δύο τέτοιες ομάδες. Φανταστείτε να πέσουν και οι δύο. Μακάρι να μη γίνει, Παναγία μου. Μου ζητήθηκε. Το είχαμε συζητήσει και μετά από λίγες ημέρες εφόσον δεν προχώρησε αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε μαζί».

 Το εάν νιώθει ότι τον κορόιδεψε ο ιδιοκτήτης: «Όχι, βέβαια. Εκ των πραγμάτων δεν είχα ενημερωθεί για πράγματα τόσο βαθιά στην ομάδα. Η δική μου η θέση δεν μπορεί να εμβαθύνει έτσι και αλλιώς και δεν γίνεται να εμβαθύνει».

 Το πως γίνεται ο Άρης να μην βρίσκει επενδυτή: «Δεν είμαι επιχειρηματίας. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι είμαστε τελευταίοι. Προφανώς έγιναν σφάλματα από τις προηγούμενες διοικήσεις που άφηναν χρέη. Ακόμη και να πέσουμε τώρα δεν θα σβηστούν αυτά τα χρέη. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πέσουμε».

 Το εάν θα γύριζε: «Φυσικά, χωρίς δεύτερη θέση. Και μέσα στο γήπεδο εάν χρειαστεί θα μπω να παίξω».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο