Μπουρούσης: «Με τον Γιάννη, το 2007 θα είχαμε πάρει μετάλλιο!»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως ένας παίκτης με την πορεία και την αναγνώριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ανεβάζει επίπεδο την Εθνική και δήλωσε πως τον περιμένει στην ομάδα, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος θα επιστρέψει στην Ευρώπη. 

Στην ΕΡΤ και τον Βαγγέλη Ιωάννου μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στάθηκε στην Εθνική Ελλάδος, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο αρχηγός της Επίσημης Αγαπημένης τόνισε πως αν η Ελλάδα είχε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket του 2007, τότε θα έπαιρνε μετάλλιο. Στην διοργάνωση εκείνη, η Εθνική μας είχε αποκλειστεί από την διοργανώτρια Ισπανία στον ημιτελικό, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κατακτήσει ούτε το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό.

Για τον Greek Freak ανέφερε πως ένας παίκτης με την πορεία και την αναγνώριση του Γιάννη στο ΝΒΑ, ανεβάζει επίπεδο την Ελλάδα και έδειξε ότι τον περιμένει πως και πως στην ομάδα.

Όσον αφορά την Εθνική, τόνισε πως όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι, ενώ αποκάλυψε για το θέμα του επόμενου σταθμού της καριέρας του πως αυτή ήταν η τελευταία σεζόν του στη Κίνα και θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όσο για την ΑΕΚ: «Δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά, Υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να παίξω. Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε. Κοιτάζω την Euroleague για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω. Για την ΑΕΚ, θα πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω. Και ο κύριος Γιαννακόπουλος με ήθελε στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για ένα μήνα. Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα».

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο