Πλούσιο θέαμα στο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»

Με πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3», που αφορούσε τις ηλικίες Κ14 και Κ12. Οι μικροί φίλοι της καλαθόσφαιρας βρέθηκαν από νωρίς την Παρασκευή (10/8) στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά, με τις αναμετρήσεις να διαρκούν μέχρι το βράδυ.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες:

Κ14: Golden Nets, Earthquarter, Τρεις και ο Κούκος, Μαυρολάκης, Καϊμάκλα Power, Dangerous, Nicosia Raptors, Basketball.

K12: Youth Stars, Commandos VIP, Thunderboys, Airball Stars, Warrior

Στην κατηγορία Κ14 είχαμε συνολικά 15 αγώνες. Στους ημιτελικούς αγωνίστηκαν τα ζευγάρια Καϊμάκλα Power – Earthquarters (17-0) και Dangerous – Τρεις και ο Κούκος (6-5). Στον τελικό η Καϊμάκλα Power πήρε την νίκη με σκορ 12-2.

Όσο αφορά την κατηγορία Κ12, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 13 αγώνες. Στην ημιτελική φάση είχαμε τα ζευγάρια Warriors – Commandos VIP (8-2) και Youth Stars – Thunderballers (3-2). Στον τελικό οι Warriors επικράτησαν με τελικό σκορ 7-0.

Η δράση στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου, με τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Παίδων (Ανδρών Κ16).

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (12/8) όλοι οι αγώνες του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming από την ιστοσελίδα και το facebook page της ΚΟΚ, σε παραγωγή Alfa Sports TV.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο