Σύσκεψη ομάδων Β1 και Β2 Κατηγορίας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30/1) στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου, σύσκεψη ανάμεσα στην ηγεσία της ΚΟΚ και στα σωματεία που αγωνίζονται την φετινή αγωνιστική περίοδο στα Πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών Β1 και Β2 κατηγορίας.

Την ΚΟΚ αντιπροσώπευσαν στην συνάντηση ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Μαρκίδης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ. Κλεόβουλος Ιωάννου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Νικολάου και ο γενικός διευθυντής κ. Άθως Αντωνίου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο κάθε εκπρόσωπος των σωματείων είχε την δυνατότητα να αναφερθεί σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και να προβεί σε εισηγήσεις για την βελτίωση των δύο πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία τόνισε στους εκπροσώπους των σωματείων που απαρτίζουν τις δύο αυτές κατηγορίες πως θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό τους, με στόχο την ανάπτυξη των δύο πρωταθλημάτων, ώστε τις επόμενες σεζόν να υπάρξει τόσο αύξηση των ομάδων που τα απαρτίζουν αλλά και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο