Ακούει κανείς τα περί απλήρωτων;

Δυο σοβαρές καταγγελίες από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ σε διάστημα 24 ωρών, ήρθαν να αναδείξουν το πραγματικό πρόβλημα που ταλανίζει τα ομαδικά αθλήματα. Ένα πρόβλημα που είναι πολύ καλά κρυμμένο πίσω από τις επιτυχίες ή τις διαφαινόμενες επιτυχίες των ομάδων και την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα Σωματεία που έχουν ομπρέλα προστασίας από τον ΚΟΑ και των Ομοσπονδιών. Εξαιρείται η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που διαθέτει τους ελέγχους για να αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα.

Αναφερόμαστε στο οικονομικό και τις υποχρεώσεις των Σωματείων έναντι των αθλητών τους. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ κατήγγειλαν τις διοικήσεις των Σωματείων τους ότι έχουν απλήρωτους τους παίχτες! Και να είστε σίγουροι ότι δεν είναι για ένα μήνα, αλλά για περισσότερους. Για ένα καθυστερημένο μήνα ούτε ανακοινώσεις βγάζεις, ούτε απεργία κάνεις.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα Σωματεία αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα κάθε χρόνο και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι παραμένουν απροστάτευτοι οι παίχτες, ακόμα και η βιωσιμότητα των Συλλόγων. Είδατε κάποιον να θορυβείτε, να ανησυχεί;

Οι παίχτες που αγωνίζονται στα λεγόμενα μικρά Σωματεία δεν έχουν τους κατάλληλους μηχανισμούς να το δημοσιοποιήσουν ή κάποια άλλα το κρατούν με τον οποιοδήποτε τρόπο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ΚΟΑ και οι Ομοσπονδίες της Καλαθόσφαιρας και της Πετόσφαιρας τι κάνουν για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που διασύρει τα συγκεκριμένα αθλήματα και τα Σωματεία που υπάγονται σ΄ αυτές;

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο